paham

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

paham

basa Jawa[besut]

paham

  1. êngg pc dingêrtèkake têmênan.








Kata kunci/keywords: arti paham, makna paham, definisi paham, tegese paham, tegesipun paham
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.