pai

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pai

basa Jawa[besut]

pai

  1. êngg pc beda;;
Kacocogna karo pae.








Kata kunci/keywords: arti pai, makna pai, definisi pai, tegese pai, tegesipun pai
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org