pai

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pai

basa Jawa[besut]

pai

  1. êngg pc beda;;
Kacocogna karo pae.








Kata kunci/keywords: arti pai, makna pai, definisi pai, tegese pai, tegesipun pai
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.