paila

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

paila

basa Jawa[besut]

paila

  1. êngg krama/ngoko pacêklik (larang pangan).








Kata kunci/keywords: arti paila, makna paila, definisi paila, tegese paila, tegesipun paila
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org