paingan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

paingan

basa Jawa[besut]

paingan

  1. êngg krama/ngoko têrang bangêt, mêsthi.








Kata kunci/keywords: arti paingan, makna paingan, definisi paingan, tegese paingan, tegesipun paingan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org