pait-gêtir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pait-gêtir

basa Jawa[besut]

pait-gêtir

  1. krama/ngoko ak rêkasa, kangelan (prakara sing ora nyênêngake).








Kata kunci/keywords: arti pait-gêtir, makna pait-gêtir, definisi pait-gêtir, tegese pait-gêtir, tegesipun pait-gêtir
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.