pajar-surya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pajar-surya

basa Jawa[besut]

pajar-surya

  1. êngg
krama
Krama pajar-surya
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

padhang bulan.








Kata kunci/keywords: arti pajar-surya, makna pajar-surya, definisi pajar-surya, tegese pajar-surya, tegesipun pajar-surya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org