pak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pak

basa Jawa[besut]

pak

  1. paman;








Kata kunci/keywords: arti pak, makna pak, definisi pak, tegese pak, tegesipun pak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.