pakal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pakal

basa Jawa[besut]

pakal

  1. êngg disumpêt (didhêmpul, dikruwing).








Kata kunci/keywords: arti pakal, makna pakal, definisi pakal, tegese pakal, tegesipun pakal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org