pakan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

pakan
Lingga:krama/ngoko

  1. pangan utawa ingon (tmr. kewan);
  2. apa-apa sing dilêbokake ing (gêni, gilingan lsp);
  3. kang dipasangake supaya dipangan (tmr. pancing lsp);
  4. kang dianggo isèn-isèn malang (tmr. tênunan, nam-naman);








Kata kunci/keywords: arti pakan, makna pakan, definisi pakan, tegese pakan, tegesipun pakan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org