pakir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pakir

basa Jawa[besut]

pakir

  1. krama/ngoko pandhita ngêmis;;
Kacocogna karo fakir, pêkir.








Kata kunci/keywords: arti pakir, makna pakir, definisi pakir, tegese pakir, tegesipun pakir
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org