paku

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

paku

basa Jawa[besut]

paku

  1. krama/ngoko bangsaning pantèk utawa sindik cilik kang digawe wêsi utawa kuningan, dene arane;








Kata kunci/keywords: arti paku, makna paku, definisi paku, tegese paku, tegesipun paku
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.