pala-kêpêndhêm

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pala-kêpêndhêm

basa Jawa[besut]

pala-kêpêndhêm

  1. krama/ngoko wowohan sing kêpêndhêm ing lêmah (tela lsp).








Kata kunci/keywords: arti pala-kêpêndhêm, makna pala-kêpêndhêm, definisi pala-kêpêndhêm, tegese pala-kêpêndhêm, tegesipun pala-kêpêndhêm
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org