pala-krama

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

pala-krama
Lingga:(Kw)

  1. pakurmatan, taklim;
  2. bêbojoan, rabi (laki).








Kata kunci/keywords: arti pala-krama, makna pala-krama, definisi pala-krama, tegese pala-krama, tegesipun pala-krama
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.