Menyang kontèn

palang

Saka Wikisastra, bausastra mardika

palang

basa Jawa[besut]

palang

  1. ak dialangaké;;
    Kacocogna karo alang, malang, kepalang.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti palang, makna palang, definisi palang, tegese palang, tegesipun palang

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.