palastra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

palastra

basa Jawa[besut]

palastra

  1. (Kw) mati.








Kata kunci/keywords: arti palastra, makna palastra, definisi palastra, tegese palastra, tegesipun palastra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org