paling

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

paling

basa Jawa[besut]

paling

  1. êngg krama/ngoko pangling.








Kata kunci/keywords: arti paling, makna paling, definisi paling, tegese paling, tegesipun paling
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.