paling

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

paling (pa)ꦭꦶꦁ (ling)

  1. êngg krama/ngoko pangling.







Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

basa Indonésia[besut]

Tembung aran [ id ]

paling (plural: paling-paling; posesif ku, mu, nya; partikula: kah, lah)

  1. akèh-akèhe


Kata kunci/keywords: arti paling, makna paling, definisi paling, tegese paling, tegesipun paling