paloncèngan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

paloncèngan

basa Jawa[besut]

paloncèngan

  1. krama/ngoko jagragan (mênara lsp) panggonan loncèng.








Kata kunci/keywords: arti paloncèngan, makna paloncèngan, definisi paloncèngan, tegese paloncèngan, tegesipun paloncèngan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.