paloncèngan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka paloncengan)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

paloncèngan

basa Jawa[besut]

paloncèngan

  1. krama/ngoko jagragan (mênara lsp) panggonan loncèng.








Kata kunci/keywords: arti paloncèngan, makna paloncèngan, definisi paloncèngan, tegese paloncèngan, tegesipun paloncèngan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org