palonthèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

palonthèn

basa Jawa[besut]

palonthèn

  1. krama/ngoko panggonan lonthe.








Kata kunci/keywords: arti palonthèn, makna palonthèn, definisi palonthèn, tegese palonthèn, tegesipun palonthèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.