palonthèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka palonthen)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

palonthèn

basa Jawa[besut]

palonthèn

  1. krama/ngoko panggonan lonthe.








Kata kunci/keywords: arti palonthèn, makna palonthèn, definisi palonthèn, tegese palonthèn, tegesipun palonthèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org