palsu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

palsu

basa Jawa[besut]

palsu

  1. dilironi (disêdul lsp) kang tiron.







Kata kunci/keywords: arti palsu, makna palsu, definisi palsu, tegese palsu, tegesipun palsu

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.