palu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

palu

basa Jawa[besut]

palu

  1. krama/ngoko gandhèn wêsi (pukul bêsi)








Kata kunci/keywords: arti palu, makna palu, definisi palu, tegese palu, tegesipun palu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.