palu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

palu

basa Jawa[besut]

palu

  1. krama/ngoko gandhèn wêsi (pukul bêsi)








Kata kunci/keywords: arti palu, makna palu, definisi palu, tegese palu, tegesipun palu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org