palud

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

palud

basa Jawa[besut]

palud

  1. krama/ngoko bangsaning kayu gabus.








Kata kunci/keywords: arti palud, makna palud, definisi palud, tegese palud, tegesipun palud
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.