palud

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

palud

basa Jawa[besut]

palud

  1. krama/ngoko bangsaning kayu gabus.








Kata kunci/keywords: arti palud, makna palud, definisi palud, tegese palud, tegesipun palud
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org