pamêngku

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pamêngku

basa Jawa[besut]

pamêngku

  1. krama/ngoko kasabaran;;
Kacocogna karo wêngku.








Kata kunci/keywords: arti pamêngku, makna pamêngku, definisi pamêngku, tegese pamêngku, tegesipun pamêngku
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.