pama

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pama

basa Jawa[besut]

pama

  1. pc upama.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti pama, makna pama, definisi pama, tegese pama, tegesipun pama

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.