pama

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pama

basa Jawa[besut]

pama

  1. pc upama.








Kata kunci/keywords: arti pama, makna pama, definisi pama, tegese pama, tegesipun pama
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org