pamali

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pamali

basa Jawa[besut]

pamali

  1. krama/ngoko ak pêpali;;
Kacocogna karo pali.








Kata kunci/keywords: arti pamali, makna pamali, definisi pamali, tegese pamali, tegesipun pamali
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.