paman

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

paman krama/ngoko

  1. êngg adhining bapa utawa biyung (pak cilik);
  2. ak panyêbut marang wong kang rada asor pangkate sarta umur-umurane satêngah umur.








Kata kunci/keywords: arti paman, makna paman, definisi paman, tegese paman, tegesipun paman
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.