Menyang kontèn

pambage

Saka Wikisastra, bausastra mardika

pambagé

basa Jawa[besut]

pambagé

  1. krama/ngoko enggoné mbagé;;
    Kacocogna karo bagé.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti pambage, makna pambage, definisi pambage, tegese pambage, tegesipun pambage

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.