pambagya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

pambagya (Kw)

  1. pambage;
  2. ênggone mbagèkake, pakurmatan.








Kata kunci/keywords: arti pambagya, makna pambagya, definisi pambagya, tegese pambagya, tegesipun pambagya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.