paminta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

paminta

basa Jawa[besut]

paminta

  1. (Kw) panjaluk;;
Kacocogna karo pinta.








Kata kunci/keywords: arti paminta, makna paminta, definisi paminta, tegese paminta, tegesipun paminta
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.