pamuja

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pamuja

basa Jawa[besut]

pamuja

  1. krama/ngoko ak sêmbahyang marang dewa;;
Kacocogna karo puja.








Kata kunci/keywords: arti pamuja, makna pamuja, definisi pamuja, tegese pamuja, tegesipun pamuja
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org