pamuk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

pamuk (Kw)

  1. ênggone ngamuk;
  2. gêgêdhuging prajurit
Kacocogna karo
  • amuk.








Kata kunci/keywords: arti pamuk, makna pamuk, definisi pamuk, tegese pamuk, tegesipun pamuk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org