pamulu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pamulu

basa Jawa[besut]

pamulu

  1. (Kw) wujuding praèn.








Kata kunci/keywords: arti pamulu, makna pamulu, definisi pamulu, tegese pamulu, tegesipun pamulu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org