pamupu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pamupu

basa Jawa[besut]

pamupu

  1. krama/ngoko ak cara lsp. ênggone mupu;;
Kacocogna karo pupu.








Kata kunci/keywords: arti pamupu, makna pamupu, definisi pamupu, tegese pamupu, tegesipun pamupu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org