panèn

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

panèn

basa Jawa[besut]

panèn

  1. krama/ngoko (mangsa) ngundhuh pari







Kata kunci/keywords: arti panèn, makna panèn, definisi panèn, tegese panèn, tegesipun panèn

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.