panêngên

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

panêngên krama/ngoko

  1. kang kagolong ing sisih têngên;
  2. ent piwulang ngèlmu lsp. kang bênêr
Kacocogna karo
  • têngên.








Kata kunci/keywords: arti panêngên, makna panêngên, definisi panêngên, tegese panêngên, tegesipun panêngên
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.