pana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

pana (Kw)

  1. ilang, êntèk, putus;
  2. uwal saka bêbandaning badan (pancadriya);
  3. têrang pangêrtine, putus pamawase;
  4. pc pintêr bangêt.








Kata kunci/keywords: arti pana, makna pana, definisi pana, tegese pana, tegesipun pana Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org