pananggap

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

pananggap Aksara Jawa: (pa) (na) (ng) (ga)ꦥ꧀ (p)

  1. payon ing omah sing ngisor.








Kata kunci/keywords: arti pananggap, makna pananggap, definisi pananggap, tegese pananggap, tegesipun pananggap
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org