panas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

panas

basa Jawa[sunting]

panas

  1. dhedhe, dolanan lsp. ana ing papan kang panas;








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=panas&oldid=52827"