panas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

panas

basa Jawa[besut]

panas

  1. dhedhe, dolanan lsp. ana ing papan kang panas;








Kata kunci/keywords: arti panas, makna panas, definisi panas, tegese panas, tegesipun panasBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org