Menyang kontèn

panas

Saka Wikisastra, bausastra mardika

panas

basa Jawa[besut]

panas

  1. dhédhé, dolanan lsp. ana ing papan kang panas;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti panas, makna panas, definisi panas, tegese panas, tegesipun panas

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.