panas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

panas

basa Jawa[besut]

panas

  1. dhedhe, dolanan lsp. ana ing papan kang panas;








Kata kunci/keywords: arti panas, makna panas, definisi panas, tegese panas, tegesipun panas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.