panas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

panas

basa Jawa[sunting]

panas

  1. dhedhe, dolanan lsp. ana ing papan kang panas;








Kata kunci/keywords: arti panas, makna panas, definisi panas, tegese panas, tegesipun panasBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=panas&oldid=52827"