panas-jêro

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka panas-jero)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

panas-jêro

basa Jawa[besut]

panas-jêro

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko panas-jêro
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

lara panas nanging awake ora krasa panas (tipês).








Kata kunci/keywords: arti panas-jêro, makna panas-jêro, definisi panas-jêro, tegese panas-jêro, tegesipun panas-jêro
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org