panata

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

panata
Lingga: (tata)
br

  1. apa-apa sing wis ditata;
  2. wong sing nata, upama panata gama (agama);








Kata kunci/keywords: arti panata, makna panata, definisi panata, tegese panata, tegesipun panata
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.