pancêd

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pancêd

basa Jawa[besut]

pancêd

  1. krama/ngoko ak ora owah-owah, wis têtêp;








Kata kunci/keywords: arti pancêd, makna pancêd, definisi pancêd, tegese pancêd, tegesipun pancêd
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.