pancabaya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pancabaya

basa Jawa[besut]

pancabaya

  1. krama/ngoko bêbaya warna-warna.








Kata kunci/keywords: arti pancabaya, makna pancabaya, definisi pancabaya, tegese pancabaya, tegesipun pancabaya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org