pancabaya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pancabaya

basa Jawa[besut]

pancabaya

  1. krama/ngoko bêbaya warna-warna.








Kata kunci/keywords: arti pancabaya, makna pancabaya, definisi pancabaya, tegese pancabaya, tegesipun pancabaya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.