pancak-suji

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pancak-suji

basa Jawa[besut]

pancak-suji

  1. krama/ngoko pagêr kang digawe wêsi nganggo adêg-adêg bata.








Kata kunci/keywords: arti pancak-suji, makna pancak-suji, definisi pancak-suji, tegese pancak-suji, tegesipun pancak-suji
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.