pancawara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pancawara

basa Jawa[besut]

pancawara

  1. krama/ngoko araning japa-mantra dianggo nyranani murih enggale lairing jabang bayi lsp;







Kata kunci/keywords: arti pancawara, makna pancawara, definisi pancawara, tegese pancawara, tegesipun pancawara

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.