panci

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

panci

basa Jawa[besut]

panci

  1. ditêtêpake bageane (pangane, pamêtune lsp);








Kata kunci/keywords: arti panci, makna panci, definisi panci, tegese panci, tegesipun panci
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.