pancing

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pancing

basa Jawa[besut]

pancing

  1. krama/ngoko araning piranti misaya iwak wujud dom lsp. mbêngkuk dicancang ing kênur diolèhake walêsan;








Kata kunci/keywords: arti pancing, makna pancing, definisi pancing, tegese pancing, tegesipun pancing
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.