pancorong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mokal

basa Jawa[besut]

pancorong

  1. krama/ngoko wêtuning pêpadhang (sorot).








Kata kunci/keywords: arti pancorong, makna pancorong, definisi pancorong, tegese pancorong, tegesipun pancorong
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org