pancurat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pancurat

basa Jawa[besut]

pancurat

  1. krama/ngoko sumirating banyu.








Kata kunci/keywords: arti pancurat, makna pancurat, definisi pancurat, tegese pancurat, tegesipun pancurat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.