pancurat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pancurat

basa Jawa[besut]

pancurat

  1. krama/ngoko sumirating banyu.








Kata kunci/keywords: arti pancurat, makna pancurat, definisi pancurat, tegese pancurat, tegesipun pancurat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org