pandêngan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

pandêngan
Lingga: (pandêng)

  1. ak apa-apa kang dipandêng (marga bêcik lsp);
  2. ent tujuan, ênêr;
  3. êngg kang diincêng, sipatan, sawangan;
  4. êngg ak papan dianggo mapanake raja-kaya (dijaga aja nganti ucul).








Kata kunci/keywords: arti pandêngan, makna pandêngan, definisi pandêngan, tegese pandêngan, tegesipun pandêngan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.